Zeynep’in balayı planları

1 Erkek 1 Kadın artık Çarşamba akşamları da sizlerle!

Haberler 22.05.2013 - 11:17

OZAN DİŞÇİYE GİDERSE
Dişi kırılan Ozan, Zeynep’le birlikte dişçiye gider. Hastalarını rahatlatmak için soğuk şakalar yapan diş hekimi ile kısa zamanda kaynaşırlar. Zeynep dişçi ile diş hekimi arasındaki farkı öğrenmeye çalışır.

ALIŞVERİŞ VİRÜSÜ
Zeynep’le Ozan için rutin bir alışveriş günü, Ozan’ın davranışlarının bir anda değişmesiyle ilginç bir şekil alır. Alışveriş yapmaktan ve bundan keyif almaktan kendini alamayan Ozan’ın bu yeni halleri, Zeynep’i endişelendirir.

CİMRİ ZEYNEP
Balayını Bali'de geçirmek isteyen Zeynep, erken rezervasyon yaptırır. Ozan düğünde çok harcama yapacaklarını söyleyerek Bali'de balayına karşı çıkar. Zeynep hayalindeki balayına kavuşabilmek için neler yapacaktır?
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız