Farah Zeynep Abdullah ile Caner Cindoruk ayrıldı

“Muhteşem Yüzyıl Kösem'in setinde tanışan oyuncu Caner Cindoruk ile meslektaşı Farah Zeynep Abdullah aşk yaşamaya başlamıştı. İkili diziden ayrılmalarının ardından kısa süre sonra ilişkilerini de noktaladı.

Haberler 25.05.2017 - 15:30

Star TV ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın programının haberine göre Caner Cindoruk ve Farah Zeynep Abdullah, beraber sosyal medyadan yaptığı aşk dolu videoyu ve samimi pozlarını da sildi. Sevgilisini takipten çıkaran Zeynep Abdullah, kız arkadaşlarıyla Paris'e tatile gitti.

Necip Memili, Haki Biçici ve Derya Karadaş gibi oyuncu dostlarıyla buluşarak ayrılık acısını atlatmaya çalışan Caner Cindoruk ise hala eski sevgilisini takip etmeye devam ediyor.
İkili geçen haftalarda aynı anda beraber oynadıkları Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinden ayrılmış ve Caner Cindoruk'un 2 Nisan'daki doğum gününde ise sosyal medyadan samimi görüntüleri yayılmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız