Ata Demirer motosiklet kazası geçirdi

Komedyen Ata Demirer, motosiklet kazası geçirdi. Hastaneye kaldırılan oyuncu taburcu olduktan sonra Instagram'da paylaştığı fotoğraf ile durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Haberler Anadolu Ajansı 17.05.2016 - 12:35 Son Güncelleme : 17.05.2016 - 12:54

Komedyen Ata Demirer, kaza geçirdi. Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde motosikletten düşüp ayağından yaralanan oyuncu ve komedyen Ata Demirer, ambulansla Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne getirildi.

SEDYEDE ESPRİ YAPTI

Demirer, ambulanstan indiği sırada gazetecilerin olayın nasıl olduğunu sorması üzerine "Çocuklar yine mi siz? Motosiklete bineyim dedim, çekmedi beni, motosiklet üzerime düştü" diye espri yaptı.

BAŞHEKİM: AYAĞINDA KIRIK YOK

Hastanenin Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Aşık, Demirer'in ayağında yumuşak doku zedelenmesi olduğunu, kırık bulunmadığını söyledi.

Aşık, "Şu an için sağlık durumu gayet iyi. Kısa sürede kendisini taburcu edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

KAZA SONRASI AÇIKLAMA

Tedavisinin ardından taburcu edilen Ata Demirer, Instagram'dan fotoğraf paylaştı. Hastane çalışanlarına teşekkür eden ünlü oyuncu paylaşımının altına "gayet iyiyim eve dönüyorum sevgiler" notu düştü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız