Bergüzar Korel kendi haberini yazdı: Ünlü oyuncunun doğum sonrası kiloları gözlerden kaçmadı

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından bikinili fotoğrafını paylaşarak, doğum sonrası kilo haberlerini ti'ye aldı.

Haberler ntv.com.tr 07.07.2020 - 12:02

Ünlülerin doğum kiloları magazin haberlerine konu olurken, oyuncu Bergüzar Korel, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla kendi haberini yazdı ve sonuna da gazetecilere atıfta bulunarak “Sizleri yormak istemedim” notunu ekledi.

İşte Bergüzar Korel’in eşi Halit Ergenç’le birlikte çıktığı mavi tur sırasında, teknede çekilmiş fotoğraflarının altına yazdığı ‘doğum sonrası kilolarını atamadı’ haberi…

"Bergüzar Korel bikinili YAKALANDI!

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel kilolu haliyle dikkat çekti!

4 ay önce ikinci çocuğunu dünyaya getiren ünlü oyuncunun kilolu hali gözlerden kaçmadı."

"Doğum kilolarından hala kurtulamadığı gözlenen Bergüzar Korel’in saklanma çabaları ise işe yaramadı.

Doğum sonrası aldığı kilolar ve selülitleri ile dikkat çeken Bergüzar Korel’in bu görüntüsü şaşkınlık yarattı.

Çevrenin şaşkın bakışları arasında tatilini sürdüren Bergüzar Korel’i görenler “eski halinden eser yok” demekten kendilerini alamadılar."
"Bu görüntüsü ile sosyal medyada eleştiri okları ve hakarete varan yorumlar ile alay konusu olan Bergüzar Korel’in şok değişimi için yana kaydırabilirsiniz.

Sizleri yormak istemedim.
İyi yazlar olsun."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız