Çok yedikleri için restorandan men edildiler

İngiltere’de ‘yiyebildiğin kadar ye’ reklamıyla hizmet veren restoran iki müşterisine “domuz gibi yedikleri” için giriş yasağı koydu. Müşteriler şimdi müdavimi oldukları restorana girememenin şaşkınlığını yaşıyor.

Haberler 04.10.2012 - 12:40

İngiltere’nin Brighton kentinde yaşayan George Dalmon ile Andy Miles düzenli olarak yemek yedikleri Moğol restoranından “ömür boyu bir daha içeri alınmamak üzere” kovuldu.

İki arkadaşın restorana alınmama nedeni olarak “çok yemek yedikleri” gösterildi.

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre “yiyebildiğin kadar ye” konseptine uygun olarak restorana gittikleri zaman 5 kase yemek yiyen ikili lokanta sahibinin dikkatini çekti.

Gazeteye konuşan Dalmon yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “Yemekleri küçük kaselerde servis ediyorlar. Doymadığımız için tekrar tekrar tabaklarımızı dolduruyoruz.

Bir kaç yıldır düzenli olarak restorana gidiyoruz. Bir gün lokantanın sahibi masamıza gelerek bize “domuzlar” diye bağırdı.

Bu kadar çok yediğimiz için restorana bir daha gelemeyeceğimizi söyledi.”

Kimliği açıklanmayan restoran sahibi iki yıl boyunca ikilinin bahşiş bırakmadan ve sudan başka bir şey içmeden sadece yemekleri çokça tükettiğini söyledi ve ekledi:

“Biz hayır kurumu değiliz. Burada bir iş yapıyoruz. Burası bizim ve istediğimiz zaman insanlara bir daha gelmemeleri gerektiğini söyleyebiliriz.”

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız