Dayakçı koca 5,5 yıl sonra cezaevinde

Tartıştığı eşini döven ve attığı tekme sonucu bağırsaklarının bir bölümünün ameliyatla alınmasına neden olan koca, 2 yıl 1 ay hapis cezası aldı.

Haberler 02.06.2011 - 15:36

DHA'nın haberine göre; 2005 yılının Aralık ayında İzmit'in Plajyolu mevkiinde otururlarken tartıştığı eşi Neşe Anadolu'yu döven 51 yaşındaki Atılay Anadolu, onu yerde de tekmeledi. Attığı tekmeler sonucu bağırsakları parçalanan talihsiz kadın hastaneye kaldırıldı ve bağırsaklarının bir bölümü ameliyatla alındı.

Olayın ardındangözaltına alınan Atılay Anadolu tutuksuz yargılanmak kaydıyla serbest bırakıldı. İzmit 4'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde devam eden duruşmalar sonucu 2 yıl 1 ay hapis cezası aldı.

Duruşmalara katılmayan Atılay Anadolu cezayı öğrenince ortadan kayboldu. Polisin yaptığı kontrollerde yakalanan Atılay Anadolu 5,5 yıl sonra cezaevine gönderildi.




Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız