Drew Barrymore'un karnı göründü

Geçtiğimiz Pazartesi hamile olduğunu açıklayan dünyaca ünlü oyuncu Drew Barrymore'un karnı belirginleşmeye başladı bile.

Haberler 10.11.2013 - 11:50

Evleneli yalnızca 1 yıl olmasına rağmen hala "cicim ayları"nı yaşayan Drew Barrymore ile Will Kopelman, mutlu evlilikleriyle şimdiden Hollywood'un gözde çifti olmayı başardı.

13 aylık Olive adında bir kızı olan çift, ikinci bebeklerini bekliyor. Geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu açıklayan Barrymore'un karnı belli olmaya başladı bile.

38 yaşında 2. kez anne olmasıyla ilgili People'a konuşan Drew, "Öğrendiğimde sevinçten havalara uçtum. Bu duygu çok acayip bir şey, muhteşem. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Bu da bir çeşit mucize" dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız