Harvard'lı oyuncu Ece Hakim Türkiye'ye dönüyor

Harvard Üniversitesi'nde eğitim alan ve corona virüs nedeniyle problemli bir süreç geçiren oyuncu Ece Hakim, Türkiye'ye dönüyor.

Haberler 10.12.2020 - 15:53

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oynarken 2016'da Harvard Üniversitesi'ni tam burslu olarak kazanan ve ABD'de eğitim alan Ece Hakim, Türkiye'ye dönmek için gün sayıyor.

Salgın nedeniyle bir yıldır ailesinin yanına gelemeyen Hakim, bir hafta sonra gurbetin biteceğini ifade etti.

22 yaşındaki Hakim şu ifadeleri kullandı: "Corona yüzünden bir yıldır Türkiye’ye dönemedim. İnsanların 'ev'lerine sığındıkları bu dönemde benim 'ev'im diye benimseyebileceğim fiziksel bir alanım olmadı. Şimdi bir yılın ardından Türkiye’ye dönmeme bir hafta kalmışken, bana kendimi ev gibi hissettiren yerleri ve insanları hatırlamak istedim."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız