Havaalanında yaşayan çifte yardım yağdı

İngiltere’de morgage (ev satınalma) kredisini ödeyemeyen çift bir süredir havaalanı terminalinde yatıp kalkıyordu. O çifte eşi görülmemiş bir dayanışma ile yardım yağıyor.

Haberler ntv.com.tr 09.02.2015 - 09:55

Dorset kentindeki evlerini kaybeden ve bu nedenle Londra’daki Heathrow Havalimanı’nda yaşamaya başlayan İngiliz çift Katrina Smith (62) ve Alan Lane (71) çifti yeniden bir eve çıkabilecek.

Çiftin hikâyelerinin dünya basınında geniş yer bulmasının ardından binlerce İngiliz’in Lane ve Smith ile iletişime geçerek onlara “Evlerinin misafir odasına yerleşebileceklerini” söylediği belirtildi.

Ayrıca 28 yıldır evli oldukları belirtilen çiftin kendilerine yeni bir ev tutabilmesi için internette bir para toplama kampanyası da başlatıldı.

Christopher and Julie Nairn çifti, Katrina Smith ve Alan Lane'e evlerini açtı. 

Kampanyaya ilk 24 saat içinde binlerce sterlin bağış yapıldı. Çift aldıkları yardım tekliflerinin onları çok mutlu ettiğini ve “insanlığa olan inançlarını tazelediğini” söyledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız