Irmak Ünal boşanma konusundaki sessizliğini bozdu

Oyuncu Irmak Ünal, eşi Emre Karabacak ile boşanmaları hakkında ilk kez konuştu.

Haberler 30.09.2017 - 13:59

7 yıllık eşi Emre Karabacak’tan üç ay önce boşanan Irmak Ünal, sessizliğini bozdu. Nişantaşı’nda objektiflere takılan 40 yaşındaki oyuncu “Özel hayatımla ilgili hiçbir şey konuşmak istemiyorum. Çıkan haberleri hiç görmedim, zaten onlar bana göre haber de değildi. Eski eşimle aramız hâlâ çok iyi. Çocuklar olmasa bile biz çok iyi arkadaşız, her zaman görüşüyoruz” dedi. 

Ünal ile Karabacak'ın boşanmaları hakkında 2 farklı iddia ortaya atılmıştı.  Emre Karabacak'ın işleriyle ilgili yaşadığı sıkıntıların evliliği krize soktuğu, Irmak Ünal’ın son 1 yıldır sosyal medyada ve dergilerde verdiği pozların da evliliğin sonunu getirdiği öne sürülmüştü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız