İş çıkışı 'Tabut terapisi'yle rahatlıyorlar

Ukrayna’da tabut üreten firma potansiyel müşterilerinin dikkatini çekmek için farklı bir yönteme başvurdu. Firma sahipleri sıra dışı bir “dinlenme” arayışı içinde olanlar için  “Tabut terapisi” adını verdikleri bir hizmet başlattı.

Haberler 04.12.2012 - 13:14

Ukrayna’nın Truskavets kentinde tabut üreten bir firma özel tabutlarını pazarlamak için sıra dışı bir yöntem seçti.

Müşteriler iş çıkışı mağazaya gelerek seçtikleri tabutlarda derin ve güzel bir uykuya dalabiliyor. Firma sahipleri bu yönteme “Tabut terapisi” adını verdi.

Huffington Post’un haberine göre bu deneyimi yaşamak isteyen müşteriler isterlerse uyurken tabutun kapağını da kapatabiliyor.

“Tabut terapisi”ni deneyen müşterilerden Anna Petrukhina konuyla ilgili Reuters’a verdiği açıklamada şunları söyledi: “Yoğun bir iş gününün ardından buraya gelip dinlenebiliyorsunuz. Harika bir şey. Eve tamamen farklı bir ruh haliyle dönüyorsunuz.”

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız