Justin Bieber: İlk kez kendimi huzurlu hissediyorum

Kanadalı yıldız Justin Bieber, geçmişte sürekli intiharı düşündüğünü ifade ederek "Hayatımda ilk kez kendimi çok huzurlu hissediyorum" dedi.

Haberler 03.11.2020 - 16:18

Justin Bieber, YouTube Originals’ın yeni belgeselinin ikinci bölümünde "Justin Bieber: Next Chapter"da akıl sağlığına dair açıklamalarda bulundu.

Bieber, şu ifadeleri kullandı: "Gerçekten intihara meyilli olduğum zamanlar oldu. Sürekli acı hissediyordum. Bunu hissetmemeyi hissetmeye tercih ederim diye düşünüyordum"

Kısa süre önce "Holy" isimli şarkısını çıkaran Bieber sözlerini şöyle sürdürdü: "İnsanlara, 'Üzülmemiş gibi yapmak zorunda değilsiniz. Belirli bir şekilde davranmak zorunda değilsiniz. Kimseniz o olmak yeterli' diyebilen bir lider gibi olmak istiyorum. Hayatımda ilk kez kendimi çok huzurlu hissediyorum."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız