'Kocam beni öldürecek'

1,5 ay önce 20 yıllık evliliğini noktalayan kadın, kocası tarafından bıçaklandı.

Haberler 24.11.2011 - 07:49

20 yıllık kocasından 45 gün önce boşanan Nezaket Demir, küçük kızını görmek amacıyla geçen pazar eve gelen eski eşi Şerafet Demir (51) tarafından 6 yerinden bıçaklandı.

34 yaşındaki Nezaket Demir, komşularının yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Sürekli ölüm tehditleri aldığını öne süren 34 yaşındaki kadın, çocuklarının ve kendisinin can güvenliği bulunmadığını belirterek devletten koruma istedi.

DHA'nın haberine göre; olaydan sonra yakalanan Şerafet Demir’in tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bildirildi.

Büyük kızlarının okulu bıraktığını, kendisinin de bir fabrikada temizlikçi olarak çalıştığını söyleyen Demir, bacaklarındaki yaralanma nedeniyle işe de gidemediğini belirterek, “Devletimizden açıkçası koruma istiyorum. Ben mezara girdikten sonra devlet bana nasıl bakacak?” diye konuştu.




Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız