Miray Daner'in18'inci yaş sevinci

“Vatanım Sensin” dizisinin Hilal’i Miray Daner, 18’inci yaşını bir partiyle kutladı.

Haberler 17.01.2017 - 15:53

Miray Daner, annesinin organize ettiği partiden habersiz önceki akşam Beyoğlu’na geldi. İçeri girdiğinde karşısında dizi ekibini ve yakınlarını bulan Daner, büyük sevinç yaşadı.

Daner, objektiflere “Vatanım Sensin”de annesiyle babasını canlandıran Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’le poz verdi. Genç oyuncunun “İlk işim ehliyet almak olacak” sözleri ekibi güldürdü.

"ÇOK ÖZEL BİR GÜNDÜ"

Daner sosyal medyadan ise duygularını şu sözlerle ifade etti: "Dün benim için çok özel bir gündü. Güzel kalplerinizden gelen kutlama mesajlarının hepsini teker teker okudum. Yazdığınız yazıları, yaptığınız videoları izledim, hediye gönderenler oldu yatağımın baş ucunda duruyor şimdi hepsi, çok mutlu oldum, yüzümde binlerce tebessüme sebep oldunuz hepinize çok teşekkür ederim"

VATANIM SENSİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız