Ozan Güven'den sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet iddiası

Oyuncu Ozan Güven'den dayak yediği iddia edilen Deniz Bulutsuz, konuyla ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada darp iddialarını doğruladı.

Haberler 01.07.2020 - 17:42

Oyuncu Ozan Güven'in bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darbettiği iddia edildi. 

Deniz Bulutsuz sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

Açıklamada Ozan Güven tarafından şiddete uğradığını doğrulayan Bulutsuz, "Bir saatten fazla süren ağır bir fiziksel şiddete maruz kaldım. Şiddet gördüğüm sırada evden çıkmama izin vermedi” dedi. Bulutsuz, Güven'e karşı hukuki haklarını sonuna kadar kullanacağını belirtti.

Geçtiğimiz mayıs ayında 45 yaşına basan Güven'in doğum gününü kutlayanlar arasında sevgilisi Deniz Bulutsuz da vardı. Bulutsuz, Ozan Güven'i yayınladığı bir kareye etiketleyerek, "İyi ki doğmuş sevgili... 'El ele olunca bir şey olmaz' derler" notu yazmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız