Selma Güneri'den 'kanser' açıklaması (Sağlık durumu nasıl?)

Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Selma Güneri son zamanlarda hakkında çıkan "göğüs kanserine yakalandı" haberleriyle ilgili açıklamada bulundu.

Haberler 17.08.2017 - 11:15

SELMA GÜNERİ KİMDİR?

Selma Güneri, "Bir sene önce geçirdiğim ve atlattığım bir rahatsızlık yeni bir habermiş gibi yansıtılıyor. Göğsümden çok küçük bir kist alındı ve kısa bir tedavinin ardından son buldu." diyerek şu an sağlık sorununun olmadığını dile getirdi.

Güneri kansere yakalanmasının ardından Yusuf Sezgin ile dargınlıklarının son bulduğu ile ilgili yazılanlara ise, "Yusuf Bey ile hiçbir zaman dargın olmadık. Her zaman sık sık bir araya geldik ve geliyoruz. Böyle bir şey asla söz konusu değil." dedi.

Sağlığının çok iyi olduğunu dile getiren Selma Güneri sanatçı, şu sıralar yazlığında dinlendiğini ve yakında bir sinema projesinde yer alacağını söyledi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız