Serenay Sarıkaya davadan bağış şartıyla vazgeçti

Serenay Sarıkaya, sosyal medyada bir iş adamı ile aşk yaşadığını iddia eden Kadir Çetinçalı'yı bağış şartıyla affetti. Çetinçalı, Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı'na bin 500 lira maddi yardımda bulununca dosya kapandı

Haberler 25.09.2020 - 10:07

Yorumcu olan Kadir Çetinçalı, sosyal medya hesabından Serenay Sarıkaya'nı bir işadamı ile aşk yaşadığını iddia eden bir mesaj paylaştı. Bunun üzerine Sarıkaya, kendisine hakaret edildiğini ileri sürerek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Yürütülen soruşturma kapsamında dosya, uzlaştırma büroya gönderildi ve bir uzlaştırmacı atandı.

Sarıkaya, Çetinçalı'nın bir kadın dayanışma derneğine maddi bağışta bulunması karşılığında şikayetinden vazgeçebileceğini söyledi. Bunun üzerine Çetinçalı, Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı'na bin 500 lira yardımda bulundu. Sarıkaya da Çetinçalı'yı affetti, dosya kapandı.

İyi Günde Kötü Günde 3. yeni bölüm 3. fragmanı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız