Şişman müşteri istemiyor

Ünlü modacı Tom Ford New York'taki mağazasına gelip bedenine göre bir şey bulamadığından şikayet eden milyarder müşteriye "Bulamazsın çünkü senin gibi şişkoların mağazama gelmesini istemiyorum." dedi.

Haberler 05.11.2010 - 16:41

İtalyan iş adamı Jean Pigozzi, Ford'un Madison Avenue'deki mağazasına gitti ancak bedenine göre bir şey bulamadı. Bunun üzerine "O dükkandan bir mendil bile alamadım." diye Ford'a sitemde bulunan Pigozzi'ye "Bunun sebebi ne biliyor musun? Çünkü mağazamda senin gibi şişkoları görmek istemiyorum." yanıtını verdi.

Tasarım dünyasının önde gelen isimlerinden Tom Ford, 90'larda Gucci'yi yeniden dirilten isim olarak tanınıyor. Başrolünde Colin Firth'ün oynadığı A Single Man (Tek Başına Bir Adam) filmini yöneterek sinemaya da adım atan 49 yaşındaki modacı bir mükemmeliyetçi olarak biliniyor.

Geçen yıl Telegraph dergisine röportaj veren Ford 'görüntü önrmli bir bir araç' diyerek 13 yaşından beri diyet yaptığını açıklamıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız