Sophie Turner: Justin Bieber ile tanıştığımda 5 dakika ağladım

Game of Thrones'un (Taht Oyunları) Sansa Stark'ı Sophie Turner, Justin Bieber ile tanıştığı zaman bir dolabın içinde ağladığını itiraf etti.

Haberler 29.09.2018 - 11:05

Bugünlerde, 2019'da seyirciyle buluşacak X-Men: Dark Phoenix filminin yeni yayınlanan fragmanı ile gündemde olan Game of Thrones dizisinin yıldızı Sophie Turner, katıldığı bir TV programında, Justin Bieber’la ilk tanışmasını anlattı.

Justin Bieber nişanlısı Hailey Baldwin ile evlendiği iddiaları ile gündemde. 
Ergenlik yıllarında şarkıcının büyük hayranı olduğunu belirten oyuncu, ortak bir arkadaşlarının evinde karşılaştıklarında, çok heyecanlandığını söyledi. Bieber’la kendisini nişanlısı Joe Jones’ın tanıştırdığını anlatan Turner, “Çok garip bir durumdu” dedi.
Game of Thrones  22 dalda aday olduğu 70. Emmy gecesinden 9 ödülle döndü.

Oyuncu, “Justin, Jonas’a, ‘Hey Joe, yeni bir kız arkadaşın olduğunu duydum’ dedi. Bu sırada gayet cool görünmeye çalıştım ama daha sonra bir dolap bulup, beş dakika boyunca ağladım” açıklamasını yaptı.

X-Men: Dark Phoenix fragmanı - İzle

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız