Tom Cruise Görevimiz Tehlike’yi bırakmayacak

Hollywood’un ünlü oyuncusu Tom Cruise, en büyük hayalinin 70 yaşına geldiğinde de 'Görevimiz Tehlike' (Mission Impossible) filminde oynamak olduğunu söyledi.

Haberler 07.05.2018 - 12:29 Son Güncelleme : 07.05.2018 - 12:31

Tom Cruise, en büyük hayalinin 70 yaşına geldiğinde de 'Görevimiz Tehlike' (Mission Impossible) filminde oynamak olduğunu söyleyerek, “Bu biraz da film takvimi ile ilgili ama Ethan Hunt'ı başka bir aktöre vermeye hazır değilim. Görevimiz Tehlike filmleri yapmaya devam edeceğim" dedi.

Filmlerinde farklı karakterleri canlandırmanın da büyük keyif verdiğini belirten 55 yaşındaki ABD’li oyuncu, şunları söyledi:

"Ancak Ethan karakteri çok özel. Belki de o, benim macera tarafımı yansıtıyor. Kendimi oynuyor gibi hissediyorum. Çok uzun yıllar daha Ethan olmak belki bugün için hayal ama gerçekleşmesi için pes etmeyeceğim" şeklinde konuştu.

GÖREVİMİZ TEHLİKE: YANSIMALAR FRAGMANI

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız