Hollanda'ya Londra'dan gelen uçağın iniş takımı bölmesinde kaçak yolcu bulundu

Hollanda'ya Londra'dan gelen uçağın iniş takımı bölmesinde bulunan kaçak yolcu hipotermi semptomlarıyla hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili araştırma başlatıldı.

Haberler Anadolu Ajansı 04.02.2021 - 23:02 Son Güncelleme : 04.02.2021 - 23:05

Hollanda'da Londra-Maastricht seferini yapan uçağın iniş takımı bölmesinde bir kişi bulundu.

Kraliyet Asker Polisinin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Maastrich Aachen Havalimanına iniş yapan uçağın iniş takımı bölmesinde bulunan kaçak yolcunun hipotermi semptomları ile hastaneye kaldırıldığı, olayla ilgili araştırma başlatıldığı kaydedildi.

Yerel basında çıkan haberde ise kargo uçağının Nairobi'den İstanbul ve Londra'ya uğrayarak Maastricht'e uçtuğu belirtildi.

Yolcunun, kargo uçağının Maastrich Aachen Havalimanı'ndan tekrar uçuşa hazırlanırken iniş takımı bölmesinde bulunduğu aktarıldı.

Londra'dan Maastricht'e bir uçuşun yaklaşık yarım saat sürdüğü ve -30 derecelik bir dış sıcaklığa ulaştığı bilgisi de paylaşıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız