Afganistan'da düğün konvoyuna saldırı     

Afganistan'da bir düğün konvoyunu hedef alan bombalı saldırılarda 1 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 26.01.2014 - 09:42

Afganistan'ın doğusundaki Nangarhar kentinde bir düğün konvoyunu hedef alan iki bombalı saldırılarda 1 kişi hayatını kaybettiği, 8 kiş yaralandığı bildirildi.

Nangarhar Valiliği Sözcüsü Ahmad Ziya Abulzai, kentin Açin ilçesinde yol kenarına yerleştirilen bombanın bir düğün konvoyunun geçişi sırasında infilak ettiğini, patlamada 1 kişinin öldüğünü   kişinin de yaralandığını söyledi.

Sözcü, "Patlamadan sonra bölgedeki siviller yaralılara yardım etmek için olay yerine geldi ve ikinci patlama gerçekleşti, ikinci patlamada 2 kişi yaralandı" dedi.

Yaralılardan bazılarının durumunun ciddi olduğunu ifade eden sözcü,  saldırıdan Taliban'ı sorumlu tuttu. Taliban henüz bir açıklama yapmadı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız