Almanya'da Sisi'ye protesto: Sen bir katilsin

Almaya'yı ziyaret eden Sisi, protesto gösterileri ile karşılandı. Protesto gösterileri dünya medyasında geniş yer buldu.

Haberler DHA 04.06.2015 - 11:29

Dün, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile bir araya gelen Mısır'ın darbeyle yönetime gelen Cumhurbaşkanı Abdulfettha es-Sisi, görüşmenin ardından yaptığı ikili basın toplantısında protesto edildi.
Sisi, Berlin'de bir çok noktada protesto edildi. Gösteri katılanlar "Katil Sisi" sloganları attı.

Basın toplantısında gazeteci Fagr Eladly, soru sorulmasına izin verilmeyince, "O bir katil" diye slogan attı ve Rabia işareti yaptı.

Protesto üzerine Mısır'dan gelen basın mensupları ile delegasyon üyeleri "Yaşasın Mısır" diye bağırdı. Genç gazeteci daha sonra korumalar tarafından salondan çıkarılırken, Merkel ve Sisi de hızla olay yerinden ayrıldı.

Sisi'nin protestosu başta Alman basını olmak üzere bir çok ülkede haber oldu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız