'Arap ülkeleri sadece cenaze töreni düzenler'

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları Lübnan'daki Hizbullah'ın genel sekreteri Nasrallah'ın gündemindeydi ve hedefte Arap ülkeleri vardı.

Haberler Anadolu Ajansı 20.11.2012 - 03:39

Lübnan'daki Hizbullah örgütünün genel sekreteri Hasan Nasrallah, örgütün yayın organı El-Manar televizyon kanalından taraftarlarına seslendi.

İsrail'in Gazze saldırısıyla ilgili konuşan Nasrallah, Arap ülkelerini eleştirerek, ''Arap devletleri sadece Kızılay görevi yapabilir ve cenaze töreni düzenlemeye yararlar'' diye konuştu.

İsim vermeden bir Arap ülkesinin dışişleri bakanına da eleştiri yönelten Nasrallah, ''Suriye'ye silah gönderirler ama Filistin'e bir kurşun dahi gönderemezler" dedi.

Eleştirisini sürdüren nasrallah, "Eğer onlar koyunlaştılarsa, Filistin'de, Lübnan'da ve birçok Arap ülkesinde arslanlar ve kahramanlar var. İran, Suriye ve Lübnan geçmişte olduğu gibi hiçbir zaman Gazze'den vazgeçmeyecektir. Biz dini ve insani görevimizi yerine getiriyoruz'' dedi.

Nasrallah, ''Gazze'deki direniş, dik durdu, karşılık verdi ve işgalcilere kendi şartlarını dayatma aşamasına geldi'' ifadesini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız