Bangladeş'te alışveriş merkezinde yangın: 7 ölü

Bangladeş'in başkenti Dakka'daki en büyük alışveriş merkezinde çıkan yangında ilk belirlemelere göre 7 kişi öldü, 50 kişi yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 14.03.2009 - 09:19

Toplam 22 katlı olan, 2 binden fazla mağaza ve kafeterya bulunan bulunan Bashundhara City adlı alışveriş merkezinin zemin katında yangın çıktı. Yangında 7 kişi yaşamını yitirdi, 50 kişi de yaralandı.

Rüzgarın da etkisiyle güçlenen yangını söndürmek için 15 itfaiye aracı yaklaşık 7 saat çalıştı.

Kurtarma çalışmaları asker ve polislerin katılımıyla sürdürülürken, Hava Kuvvetleri'ne bağlı bir helikopter binanın çatısından 3 kişiyi kurtardı.

Yangın sırasında içeride kaç kişinin olduğu kesin olarak bilinmiyor, ancak yetkililer, ölü sayısının çok fazla olmasının beklenmediğini söyledi.

Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın İçişleri Bakanlığı'nca görevlendirilen 3 kişilik bir komisyon tarafından yürütüldüğünü kaydetti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız