Bıçaklanan Türk genci öldü

Türk vatandaşı Gökhan Durmuş, Türkçe konuşan toplumun yaşadığı Hackney bölgesinde 7 Şubat'ta bıçaklı saldırıya uğradı. Durmuş, dün hayatını kaybetti.

Haberler Anadolu Ajansı, DHA 18.02.2015 - 06:05

LONDRA - İngiltere'nin başkenti Londra'da bıçaklanan Türk vatandaşı Gökhan Durmuş, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Londra polisinden yapılan açıklamada, Durmuş'un 7 Şubat akşamı yerel saatle 21.30 sularında, Türkçe konuşan toplumun yaşadığı Hackney bölgesinde bıçaklandığı, dün ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği bildirildi.

22 yaşındaki gencin ölümüne ilişkin soruşturmayı yürüten Başkomiser Andy Partridge şunları söyledi:

"Kurban, yakın bağları olan bir aileden geliyor. Gökhan'ın ailesi ve arkadaşları ölümüyle yıkıldılar. 7 Şubat'ta ne olduğunu anlamamız için bilgiye sahip olan kişilerin söyleyeceklerini duymak isteriz. Bilgi sahibi olan kişiler bizimle irtibata geçebilir" diye konuştu.

Polis, Gökhan Durmuş'un ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılacağını kaydetti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız