BM Genel Sekreteri Ban'dan Türkiye'ye taziye

BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, terör saldırılarında hayatını kaybedenler dolayısıyla Türkiye hükümeti ve halkına taziyelerini sundu.

Haberler Anadolu Ajansı 28.07.2015 - 10:22

İlişkili Haberler

BM Genel Sekreter Sözcülüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Genel Sekreter Ban, son dönemde Türkiye'de terör saldırıları yüzünden "çok sayıda vatandaşın hayatını kaybetmesi ve yaralanması" nedeniyle Türkiye hükümeti ve halkına en derin taziyelerini sunduğunu kaydetti.

BM Genel Sekreteri Ban, daha önce yaptığı açıklamada ise Türkiye ile "PKK unsurları arasında artan gerginlik" nedeniyle endişeli olduğunu ifade ederek, soruna "barışçıl çözüm bulunması için bir an önce yapıcı diyaloğa" dönülmesini umduğunu belirtmiş ve "tüm ilgili taraflara, geçmişin çok fazla acı ve kedere neden olan günlerine" dönülmesinden kaçınmaları çağrısı yapmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız