Bomba tehdidi nedeniyle acil iniş

FBI'dan yapılan açıklamada, Tayland Havayolları'na ait bir yolcu uçağının bomba tehdidi nedeniyle Los Angeles'a indiği bildirildi.

Haberler Anadolu Ajansı 08.09.2010 - 10:48

Amerikan Federal Soruşturma Bürosu (FBI), Tayland Havayolları'na ait bir yolcu uçağının, uçakta bomba tehdidi yapılan bir not bulunması üzerine Los Angeles'a indiğini bildirdi.

FBI sözcüsü Laura Eimiller, Bangkok'tan havalanan Tayland Havayolları'na ait 794 sefer sayılı uçakta bulunan notla ilgili olarak Los Angeles Havaalanı'ndaki yetkililere bilgi verildiğini, uçağın inişten sonra uzak bir bölgeye çekildiğini söyledi.

Yolcuların uçaktan indirildiği, uçaktaki bagajların inceleneceği ve yolcuların sorgulanacağı belirtildi.

Tayland Havayolları Başkanı Piyasvasti Amranand, uçakta bomba olduğu yazılı notun, tuvaletteki aynanın üzerinde bulunduğunu, notun bozuk bir İngilizce ile yazıldığı kaydedildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız