Chavez: Kanser tedavim henüz tamamlanmadı

Venezuela Cumhurbaşkanı radyoterapi veya kemoterapi görmesi gerekebileceğini söyledi.

Haberler 14.07.2011 - 10:51

Hastalığıyla ilgili olarak bugüne kadarki en dürüst açıklamayı yapan Venezuela Cumhurbaşkanı Hugo Chavez, devlet televizyonundaki konuşmasında, kanserli hücrelerin yayılma riskinin bertaraf edilmediğini söyledi. Chavez, kanser tedavisinin henüz tamamlandığını ve radyoterapi veya kemoterapi görmesi gerekebileceğini belirtti.

Chavez geçen ay gittiği Küba'da ameliyat olmuş ve bir tümör aldırmıştı. Venezuela liderinin Küba'ya gidiş nedeninin kanser olduğu hemen duyurulmamış, günlerce kamu önüne çıkmayışı söylentilere neden olmuştu.

Chavez, Küba'dan ülkesine geri dönüşünde tezahürat yapan binlerce yandaşı tarafından karşılanmış ve cumhurbaşkanlık sarayının balkonundan Venezuela bayrağını sallayarak sağlık savaşını kazanacağını söylemişti.

Önümüzdeki yıl Venezuela'da genel seçimler var ve Chavez'in dördüncü dönem cumhurbaşkanlığı için tekrar aday olması bekleniyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız