Clinton'ı Dışişleri Bakanlığı da sorgulayacak

Dışişleri bakanlığı dönemindeki elektronik yazışmalarından dolayı Adalet Bakanlığı tarafından suçsuz bulunan Demokrat Parti başkan aday adayı Clinton, bu kez Dışişleri Bakanlığı tarafından sorgulanacak.

Haberler NTV Haber 08.07.2016 - 06:14 Son Güncelleme : 08.07.2016 - 06:18

ABD Dışişleri Bakanlığı, Hillary Clinton ve ekibi hakkındaki iç soruşturmasına tekrar başlayacağını açıkladı. Açıklamayı, Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü John Kirby yaptı.

Hillary Clinton'ın dışişleri bakanlığı dönemindeki resmi yazışmalarda kişisel elektronik posta hesabını kullanması hakkındaki dışişleri bakanlığı soruşturması, FBI soruşturmasını engellememesi için askıya alınmıştı.

Devam edecek soruşturmada, Clinton'ın yakınındaki isimlerin idari cezalar alabileceği belirtildi.

Kirby, soruşturmanın ne zaman tamamlanacağına dair kesin bir tarih vermekten de kaçındı.

FBI, geçtiğimiz günlerde eski dışişleri bakanı Hillary Clinton hakkında dava açılmasına gerek olmadığına karar vermişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız