Demokratlar Trump'ı "ulusal güvenlik sorunu" olarak tanımladı

ABD'de Başkan Donald Trump'ın vergi kaçırdığı iddiası tartışılmaya devam ediyor. Tartışmayı başka bir boyuta taşıyan Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, iddiaları "ulusal güvenlik sorunu" olarak tanımladı.

Haberler NTV Haber 29.09.2020 - 09:49

Amerikan NBC kanalına konuşan Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, iddiaya konu haberde, Trump'ın 400 milyon dolardan fazla borcunun olduğunun öne sürüldüğünü hatırlattı.

Pelosi, "Bu borç kime? Başka ülkelere mi? Başkanın üzerinde ne gibi baskıları var? Bence bu bir ulusal güvenlik sorunu." ifadelerini kullandı.

Pelosi iddialarını bir adım ileri götürerek, Trump'ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e borçlu olabileceğini de söyledi.

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, "Putin'in başkana karşı siyasi, şahsi, mali, nasıl bir kozu var?" diye sordu.

Amerikan New York Times gazetesi, ABD Başkanı Donald Trump'ın son 15 yılın 10 yılında hiç vergi ödemediğini öne sürmüştü. Trump ise haberi "tamamen uydurma" olarak tanımlamıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız