Ege'de kaçak göçmen teknesi battı

Ege'de kaçak göçmen taşıyan tekne battı. 8 kişi hayatını kaybetti.

Haberler Anadolu Ajansı 27.10.2009 - 11:04

Yunanistan'ın Midilli (Lesbos) Adası kıyılarında kaçak göçmen taşıyan bir teknenin battığı, 8 kişinin yaşamını yitirdiği, bir kişinin ise kaybolduğu bildirildi.

Yunan basını, adanın doğusundaki Koraka Burnu kayalıklarına çarparak alabora olan teknede bulunan, 4 kadın ile 4 çocuğun hayatını kaybettiğini, kaybolan bir çocuğun bulunması için çalışmaların ise Yunan sahil güvenlik ekipleri, Super Puma tipi bir helikopter ve balıkçı teknelerince sürdürüldüğünü duyurdu.

Teknede, aralarında Türk vatandaşı olduğu belirtilen, ancak kimliği açıklanmayan bir insan tacirinin de bulunduğu, 10 kaçak göçmenden oluşan bir grubun ise karaya çıkmayı başardığı ve hepsi Afgan olan göçmenlerin, ifadelerinde, "Türkiye kıyılarından denize açıldıklarını" söyledikleri bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız