Ferguson rüşvet alırken görüntülendi

Türkiye’de çocuk bakımevlerinde gizli çekim yaparak yayınlayan İngiltere York Düşesi Sarah Ferguson bu kez kendisi gizli kamera kurbanı oldu. Ferguson, zengin işadamı gibi davranan gazeteciden 40 bin dolar rüşvet alırken görüntülendi.

Haberler Anadolu Ajansı 23.05.2010 - 21:38

İngiliz "The News of World" gazetesinin haberine göre, Ferguson, Kraliçe'nin ortanca oğlu eski eşi Prens Andrew'la tanışmak ve görüşmek isteyen, kendisini işadamı olarak tanıtan gazetenin muhabiriyle gizli görüntülerde, 40 bin doları (64 bin TL) peşin, 500 bin sterline (1 milyon 150 bin TL) anlaşıyor.

Gazetenin internet sayfasında, gizli kamera görüntülerine yer veriliyor ve Ferguson'un, "500 bin sterlini bana verirsen, bütün kapılar açılır" sözleri duyuluyor. Görüntülerde ayrıca York Düşesinin el sıkışarak anlaştığı ve içerisinde 40 bin dolar nakit paranın bulunduğu iddia edilen siyah bir çantayı aldığı görülüyor.

Ferguson görüntülerde ayrıca, eski eşinin yaptığı anlaşmadan haberi olduğunu iddia ediyor. Görüntülerin yayımlanmasının ardından, Sarah Ferguson'un "pişman olduğu" ve eski eşinin bu tür bir anlaşmadan haberi olmadığı belirtildi. Buckingham Sarayı ise konuya ilişkin yorum yapmadı.

York Düşesi Ferguson'un 2008 yılında Türkiye'de Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na (SHÇEK) bağlı bir rehabilitasyon merkezinde gizli kamerayla yaptığı çekimler tartışmaya neden olmuş, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Ferguson hakkında soruşturma başlatmıştı.

Ferguson, 1986 yılında Kraliçe 2. Elizabeth'in ortanca oğlu Prens Andrew'la evlenmiş, 1996 yılında ise iki kızları bulunan çift boşanmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız