Fransa'da trendekilere "Airdrop" ile gönderilen bomba ihbarlı mesaj panik oluşturdu

Fransa'da bir kişinin bindiği trendeki yolculara Apple telefon uygulaması "Airdrop" üzerinden gönderdiği bomba tehditli mesaj, paniğe neden oldu.

Haberler Anadolu Ajansı 26.05.2022 - 11:33

Fransız basınındaki haberlere göre, dün gece Montpellier kentindeki Saint-Roch tren garına varmak üzere olan şehirlerarası trende bir kişi, yolculara Airdrop uygulaması üzerinden gönderdiği mesajla treni havaya uçurmakla tehdit etti.

Yolcuların büyük panik yaşadığı olayda polis ve güvenlik güçleri, bomba ihtimaline karşı tren varmadan garı tamamen boşalttı ve güvenlik çemberi oluşturdu.

Akabinde gara gelen trene müdahalede bulunan polisler, masajın sahibi olduğu gerekçesiyle bir kişiyi gözaltına aldı.

Bazı kaynaklar yakalanan kişinin üzerinde bıçak ve kar maskesi bulunduğunu aktardı.

Güvenlik güçleri bomba ihtimaline karşın bölgedeki şüpheli bir paketi de etkisiz hale getirirken incelemelerin tamamlanmasının akabinde gece yarısından itibaren garda tren seferleri yeniden başladı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız