Gürcistan'da "Saakaşvili'nin" fotoğrafıyla siber saldırı

Gürcistan'da Cumhurbaşkanlığının resmi internet sitesi dahil bazı basın kuruluşu ve şirketlerin internet sitelerine siber saldırı gerçekleşti.

Haberler Anadolu Ajansı 28.10.2019 - 22:49

Adına tutuklama kararı çıkarıldığı için yıllardır ülkesine dönemeyen eski Gürcistan Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili'nin bir fotoğrafını içeren virüsle Gürcistan Cumhurbaşkanlığı resmi internet sitesi, çeşitli televizyon kanalları, radyo ve diğer sitelerde siber saldırı gerçekleştirildi.

Özelikle televizyon kanallarının çalışmalarını geçici olarak engelleyen siber saldırı hakkında Gürcistan İçişleri Bakanlığınca soruşturtma başlatıldı.

Gürcü basınındaki haberlerde, üzerinde "Ben Döneceğim" yazısıyla Saakaşvili'nin bir fotoğrafının yer aldığı siber saldırının sonucu, 2 bine yakın resmi internet sitesinin geçici olarak olumsuz etkilendiği kaydedildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız