'Hata ama felaket değil'

BM'nin İkinci Cenevre Konferansı için İran'a yaptığı daveti geri çekmesi Rusya'nın tepkisini çekti. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, İran'ın dışarıda bırakılmasının "hata" olduğunu ancak felaket anlamı da taşımadığını söyledi.

Haberler 21.01.2014 - 10:20

Suriye'deki iç savaşı sona erdirmeye çözüm bulmak için yarın İsviçre'nin Montrö kasabasında İkinci Cenevre Konferansı düzenlenecek. Konferans öncesi "İran krizi" yaşanıyor.

Suriyeli muhalifler, Suudi Arabistan ve ABD'nin itirazı sonrası İkinci Cenevre Konferansı için Tahran'a yapılan davet BM tarafından geri çekildi.

BM'nin daveti geri çekmesi sonrası bir açıklama da Rusya'dan geldi. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, İran'ın dışarıda bırakılmasının "hata" olduğunu ancak bunun bir felaket anlamı da taşımadığını söyledi.

Rusya'nın başkenti Moskova'da bir basın toplantısında konuşan Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "Tabii ki bir hata, ancak felaket de değil" dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız