Hüngür hüngür ağlaması yargıcı ikna etmedi

ABD'nin Washington kentinde bir cezaevinde teknisyen olarak çalışan Jill Curry, bir mahkumla cinsel ilişkiye girdiği için 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. Hapis cezasını duyan genç kadın hüngür hüngür ağladı.

Haberler DHA 17.03.2015 - 18:13

Jang-Li Delgado Galban

Alman Bild gazetesinde yer alan habere göre, Jill Curry Washington Kent Cezaevi'nde teknisyen olarak çalışıyordu.Cezaevinde çalışma şartlarını hiçe sayan Jill Curry'nin 25 yaşındaki bir mahkumla 13 kez cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı. 

Kadın teknisyen, duruşmada juri karşısında gözyaşları içerisinde özür diledi.

Tehlikeli olarak nitelendirilen mahkumun kendisini baştan çıkarıp, cinsel ilişkiye zorladığını iddia eden Jill Curry, yargıç Charles Bailey ve jüriyi cezasının düşürülmesine ikna edemedi.

Çalıştığı cezaevindeki bir mahkumla cinsel ilişkiye girme suçu işleyen kadın teknisyen 4 yıl 2 ay hapis cezası aldı. 

Haberde, yüksek güvenlikli hapishanede kontrol odasında teknisyen olarak çalışan Jill Curry'nin gardiyanlar öğle paydosunda oldukları esnada, mahkumun elektronik kapısını açıp, depo olarak kullanılan küçük bir odada 13 kez cinsel ilişkiye girdikleri yer aldı.

Curry cezasını çekmek üzere cezaevine doğru yola çıkarken de gözyaşlarını tutamadı. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız