İki ülke arasında vize kaldırıldı

Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvalaşvili ile Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko, iki ülke arasında vizelerin kaldırılmasını öngören anlaşmayı imzaladı.

Haberler Anadolu Ajansı 22.03.2018 - 21:17

Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvalaşvili ile Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko, başkent Tiflis'te, cumhurbaşkanlığı sarayında baş başa ve heyetler arası görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmelerde ikili ilişkiler, işbirliğinin geliştirilmesi, bölgesel gelişmeler ve Gürcistan'ın toprak bütünlüğü konuları ele alındı.

Görüşmelerin ardından Margvalaşvili ile Lukaşenko, Belarus ile Gürcistan arasında vizelerin kaldırılmasını öngören anlaşmayı imzaladı.

Ortak basın toplantısında konuşan Margvelaşvili, Lukaşenko'nun Gürcistan'ı ziyaret ederek, iki ülke arasındaki ilişkileri güçlendirdiğini kaydetti.

Lukaşenko ise Gürcistan'da bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, iki ülke arasındaki ilişkilerin karşılıklı anlayış ve saygı üzerine kurulduğunu ifade etti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız