İran Cumhurbaşkanı Reisi: İsrail'den geriye bir şey kalmayabilir

Pakistan ziyaretinde devlet haber ajansı IRNA'ya konuşan İran Cumhurbaşkanı Reisi, "İsrail, İran toprağına saldırırsa, Siyonist rejiminden geriye hiçbir şey kalmayabilir" dedi.

Haberler 23.04.2024 - 16:23

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, İsrail'in İran toprağına saldırması durumunda "koşulların tamamen değişeceğini" söyledi.

Yeni yıldaki ilk yurtdışı gezisine çıkan Cumhurbaşkanı Reisi, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif'in daveti üzerine dün sabah İslamabad'a gitti.

Pakistan ziyaretinde devlet haber ajansı IRNA'ya konuşan Reisi, "İsrail, İran toprağına saldırırsa, Siyonist rejiminden geriye hiçbir şey kalmayabilir" diye konuştu. 

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan da bugün yaptığı açıklamada, Tahran'ın İsrail'd düzenlediği hava saldırısının ardından Avrupa Birliği'nin yaptırımları genişletme kararına tepki gösterdi.

Abdullahiyan, "Sırf İran, İsrail'in pervasız saldırganlığı karşısında meşru müdafaa hakkını kullandı diye İran'a karşı daha fazla hukuk dışı kısıtlama uygulamaya hızla karar verdiğini görmek üzüntü vericidir" dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız