İran'da 6.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi

İran'ın doğusunda bulunan Kirman eyaletinde 6.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde mal ve can kaybı olup olmadığı bilinmiyor.

Haberler Anadolu Ajansı 01.12.2017 - 09:39 Son Güncelleme : 01.12.2017 - 09:42

ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi (USGS), 6.0 büyüklüğündeki depremin, Kirman'ın 58 kilometre kuzeydoğusunda yerin 10 kilometre derinliğinde meydana geldiğini açıkladı.

İran resmi haber ajansı İRNA ise depremin şiddetini 6.1 olarak açıkladı. Depremin bu sabah yerel saatle 06:02'de meydana geldiği belirtildi.

Raver kasabası kaymakamı Muhammed Rıza Mirsadıki İRNA'ya yaptığı açıklamada, depremde herhangi bir can kaybı yaşanmadığını belirtirken, eski evlerin duvarlarının yıkıldığını ve bazı köy yollarının kapandığı bilgisini verdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız