İsviçre'de turistleri taşıyan otobüs kaza yaptı: 1 ölü, 44 yaralı

İsviçre'nin Zürih kentinde turistleri taşıyan bir tur otobüsünün kaza yapması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 44 kişi yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 16.12.2018 - 21:36

İsviçre'nin Zürih kanton polisinden yapılan açıklamaya göre, kaza A3 otobanında meydana geldi. İtalya'nın kuzeyindeki Cenova'dan Almanya'nın Düsseldorf kentine seyreden tur otobüsü, şoförün karlı kaplı yolda kontrolü kaybetmesi sonucu otobanın duvarlarına çarptı.

Kazada, kimliği açıklanmayan bir kadın yaşamını yitirdi, 44 kişi de yaralandı. Otobüsün şoförünün de aralarında bulunduğu 3 yaralının durumunun ağır olduğu açıklandı.

İlk belirlemelere göre, otobüsteki 13 yolcunun İtalya, 6'sının Rusya, diğerlerinin de İsviçre, Almanya, Arnavutluk, Bosna Hersek, Gana, Benin, Nijerya, Romanya, Kolombiya, İtalya ve Benin vatandaşı olduğu kaydedildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız