Kaplumbağa 816 kilogram kokain taşırken yakalandı

Pasifik okyanusunda devriye gezen ABD Sahil Güvenlik ekipleri, sıradışı bir manzara ile karşılaştı. Yüzeyde zorlukla ilerleyen bir deniz kaplumbağasına bağlı şekilde 816 kilogram kokain bulundu.

Haberler NTV Haber 22.12.2017 - 10:53 Son Güncelleme : 22.12.2017 - 10:54

Florida açıklarında havadan tarama yapan ekipler, okyanustaki paketleri fark etti. Ekipler iplere takılmış halde bir deniz kaplumbağası ile karşılaştı.

Piyasa değeri 53 milyon dolar yani yaklaşık 200 milyon lira olan uyuşturucunun bağlı olduğu deniz kaplumağasının görüntüleri şaşkınlığa neden oldu. 

Tehlike altındaki bir tür olan kaplumbağa iplerden kurtarılarak okyanusa bırakıldı. Bölgede yapılan operasyonlarda toplam 7 ton uyuşturucu ele geçirildi.

Kaçakçıların teknesinin battığı, kaplumbağanınsa iplere dolanmış olabileceği sanılıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız