Papadopulos'un cesedi çalındı

Rum Yönetimi'nin eski lideri Tasos Papadopulos'un mezarının açıldığı, cesedi çalındığı bildirildi.

Haberler 11.12.2009 - 12:03

Kıbrıs Rum Yönetimi'nin eski lideri Tasos Papadopulos'un mezarının açıldığı ve cesedinin çalındığı bildirildi.

Rum Yönetimi güvenlik güçleri cesedin kaybolduğunu Cuma günü ortaya çıkardılar.

Rum polis sözcüsü Michalis Katsunotos, güney Lefkoşa'daki Deftera mezarlığında bulunan Papadopulos'un mezarının açılıp cesedinin çalınmasıyla ilgili soruşturma başlatıldığını söyledi.

Olayı soruşturanların, cesedin dün gece geç saatlerde ya da bu sabah erken saatlerde mezardan çıkarıldığını düşündükleri belirtiliyor.

Reuters ajansı da, mezarlıkta bulunan bir görgü tanığının, tabutun açıldığı ve içinin boş olduğu sözlerini aktardı. Papadopulos'un aile üyeleri ile polisin olay yerinde olduğu kaydedildi.

Cesedi kimin ya da kimlerin, neden aldığı henüz bilinmiyor.

Şubat 2003'ten Şubat 2008'e kadar 5 yıl boyunca Rum yönetimi liderliği yapan Papadopulos, 12 Aralık 2008'de 74 yaşındayken akciğer kanserinden ölmüştü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız