Prens Philip hastaneye kaldırıldı

İngiltere'de Kraliçe Elizabeth'in eşi Prens Philip hastaneye kaldırıldı. Kraliyet ailesinden yapılan açıklamada, 98 yaşındaki Prens Philip'in "önlem olarak" hastanede olduğu belirtildi.

Haberler NTV Haber 20.12.2019 - 20:41

93 yaşındaki Kraliçe, eşi hastaneye yattığı sırada trendeydi. Kraliçe Elizabeth, Noel tatili için Londra'dan Norfolk'a gitti. Pembe mantosu ve renkli başörtüsüyle trenden inerken görüntülendi.

Kraliyet ailesi Noel tatilini genellikle Norfolk'ta geçiriyor. Bu yıl aile Noel'i Prens Philip olmadan kutlayacak. Prens'in birkaç gün hastanede kalacağı duyuruldu. Daha önce varolan rahatsızlıklarıyla ilgili müşahede ve tedavi altında olacağı belirtildi. Prens Philip'in hastaneye ambulansla götürülmediği, acil bir durum olmadığı da ifade edildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız