Rusya Askeri Deniz Akademisi’nde yangın

Rusya’nın St. Petersburg şehrinde bulunan Askeri Deniz Akademisi’nde gece yarısı çıkan yangın bin metrekarelik alanı kapladı.

Haberler İHA 20.01.2018 - 12:18

Acil Durumlar Bakanlığı, gece yarısı St. Petersburg şehrindeki Askeri Deniz Akademisi’nde henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple yangın çıktığını açıkladı. Yangını kontrol altına almak için 110 itfaiye görevlisi ve 22 itfaiye aracının yangına müdahale ettiği belirtildi. Yangın esnasında bina içerisinde bulunanların güvenli bir şekilde tahliye edildiği aktarıldı. Alevlerin bin metrekarelik alanı kapladığı yangında kimsenin zarar göremediği açıklandı.

Rusya Savunma Bakanlığı, "Yangın sonucu zarar gören olmadı. Binada bulunanlar tahliye edildi. Yangını itfaiye ekipleri kontrol altına aldı" şeklinde açıklama yaptı. Yangının çıkma sebebinin araştırıldığı belirtildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız