Rusya: Kışkırtıcı açıklamalardan kaçının

Rusya'dan, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin salı günü grup toplantısında yaptığı açıklamalara tepki geldi. "Kışkırtıcı açıklamalardan kaçınılması gerektiğine inanıyoruz" ifadesi kullanıldı.

Haberler NTV Haber 13.02.2020 - 20:46

Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, “Bahçeli’nin yaptığı açıklamalar şaşırtıcıdır" denildi. Ayrıca, "Suriye’nin kuzey batısında kötüleşen durum esnasında sabır gösterilmesi ve özellikle de iki ülke arasında Suriye meselesiyle ilgili diyaloğu engelleyen kışkırtıcı açıklamalardan vazgeçilmesi gerektiğine inanıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Astana formatı çerçevesinde Ankara ile yoğun temas halinde olduklarını vurgulayan Rus Dışişleri, "İdlib’de durumun istikrara kavuşması için 17 Eylül 2018 tarihli Soçi mutabakatının kapsamlı şekilde uygulanmasını istiyoruz" ifadesini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız