Rusya’da 235 çocukta corona virüs tespit edildi

Rusya İnsan Sağlığı ve Tüketiciyi Koruma Servisi ülkede 235 çocukta corona virüs tespit edildiğini duyurdu. Aynı açıklamada çocuklardan hiçbirinin sağlık durumunun ciddi olmadığını bilgisinin altı çizildi.

Haberler DHA 04.04.2020 - 17:40

Rusya'dan corona virüs salgınına ilişkin krtik bir açıklama geldi.

Rus basını, Rusya İnsan Sağlığı ve Tüketiciyi Koruma Servisi (Rospotrebnadzor) Başkanı Anna Popova düzenlediği basın toplantısında, ülkede 235 çocuğun corona virüse yakalandığını, ancak hiçbirinin durumunun ciddi olmadığını duyurdu.

Popova açıklamasında “Bugüne kadar Rusya’da 235 vaka teyit edildi. Bunlardan 17’si zatürreden rahatsız. Neyse ki bunların arasında durumu ‘kritik’ olan çocuk yok, ancak 41 çocuğun akut solunum yolu viral hastalığının hafif ve orta dereceli semptomlarını geliştirdiğini kayıt altına aldık” ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız