Rusya'da banka şubesine baskın

Rusya'nın güneyindeki Belgorod kentindeki Zapadniy Bankası'nın şubesine baskın düzenleyen bir saldırgan 4 kişiyi rehin aldı.

Haberler 21.04.2014 - 16:05

Rus haber ajansı Ria Novosti, av tüfekli bir saldırganın, Rusya Merkez Bankası tarafından lisansı iptal edilen Zapadniy Bankası'nın Belgorod Şubesi'ne girerek 4 kişiyi rehin aldığını duyurdu.

Saldırganın 4 çalışanı rehin aldıgı banka şubesinin çevresideki tüm binalar boşaltıldı. İçişleri Müdürlüğü'ne ve Federal Güvenlik Servisi'ne bağlı silahlı güçler, bankanın çevresini kuşattı.

Görüşmeler sonunda bir rehineyi serbest bırakan saldırgan, teslim olmayacağını söyledi ve kendisine 25 milyon ruble ödenmesini istedi.

Aleksey Vdovin isimli saldırganın bankanın müşterisi olduğu, lisansının iptal edilmesi nedeniyle hesabındaki 25 milyon rubleyi almak istediği belirtildi.

Polislerin, parasının ödeneceği sözü üzerine saldırgan eylemini sonlandırdı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız