Rusya'dan ABD ile ilişkilerin seviyesini düşürme tehdidi

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, dondurulmuş Rus varlıklarına el konulması planının geçerliliğini sürdürmesi halinde ABD ile ilişkilerin seviyesinin düşürüleceğini söyledi.  Bakan Ryabkov, varlıklara el konulursa Moskova'nın ekonomik ve siyasi olarak misilleme yapacağını aktardı.

Haberler Reuters 25.04.2024 - 15:29

Rusya devlet haber ajansı RIA'nın aktardığına göre, Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov Avrupa'nın dondurulmuş Rus varlıklarına el koyma planı hakkında konuştu.

Bakan Yardımcısı Ryabkov yaptığı açıklamada, Rusya'nın, Batılı hükümetlerin teklifini sürdürmesi halinde ABD ile diplomatik ilişkilerin seviyesini düşürmeyi planladığını söyledi.

Bakan Ryabkov, varlıklara el konulması halinde Moskova'nın ekonomik ve siyasi olarak misilleme yapacağını aktardı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız