Sarkozy'ye mermili tehdit mektubu

Fransa Cumhurbaşkanı Nicola Sarkozy'ye ikinci kez içinde mermi bulunan bir tehdit mektubu geldi.

Haberler Anadolu Ajansı 29.09.2009 - 15:19

Fransa'da, Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'ye yeniden içinde mermi bulunan tehdit mektubu gönderildi.

Fransız polisi, geçen hafta ülkenin güneyindeki Herepian kasabasında Sarkozy ve iktidar partisi üyesi bazı siyasetçilere tehdit mektupları gönderen bir kişiyi tutuklamış, bu kişi sorguda suçunu itiraf etmişti.

Yeni tehdit mektubunun, bu sefer ülkenin kuzeyindeki Roubaix kasabasından gönderildiği ve 51 yaşındaki zanlının polis tarafından tutuklanmasından iki gün sonra adrese ulaştığı bildirildi.

Fransa'nın güneyindeki Herepian kasabasında, suç ortağı eşiyle birlikte gözaltına alınan fiziksel özürlü ve işsiz zanlıyı, mektuptaki DNA izleri ele vermişti.

Polisin, yeni tehdit mektubunun da tutuklanan bu zanlı tarafından gönderilmiş olma ihtimali üzerinde durduğu bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız